Bygg med Aros – Vi söker Entreprenadingenjör

2019-05-31

Entreprenadingenjör


Aros söker en Kalkylator – Inköpare, direkt underställd vår entreprenadchef tillika chef för Aros gemensamma produkktionsstödsavdelning. Rollen innebär ansvar dels för samordning av inköp för hela vår entreprenadavdelning, dels för framtagande av kalkyler i anbudsfas för enskilda projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Framtagande av kalkyler avseende enskilda entreprenader
  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval
  • Under inköpsprocess göra urval av leverantörer, upprätta och sända förfrågningsunderlag, värdera anbud, förhandla och upphandla
  • Genomföra projektinköp av underentreprenörer och material
  • Förhandla centrala avtal med leverantörer av tjänster och material

KVALIFIKATIONER

Aros söker dig som har erfarenhet från en ledande befattning inom byggbranschen med god erfarenhet av kalkyleringsarbete, entreprenadupphandlingar och inköp. Din kompetens omfattar även kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning såsom ekonomiska prognoser, kalkyler och uppföljning. Du har erfarenhet av förhandling och kunskap inom entreprenadjuridik. Ett utvecklat nätverk med leverantörer och entreprenörer är meriterande. Du har eftergymnasial utbildning inom bygg.

Aros personal präglas av engagemang vilket betyder att du är marknads- och affärsinriktad och brinner för utveckling och innovation som gynnar både Aros och våra kunder. Som person är du noggrann, affärsmässig, strukturerad och har lätt att ta till dig information. Du skapar förtroende och med hög integritet medverkar du till att skapa branschens bästa byggteam med marknadens mest nöjda kunder.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna vår personalsamordnare, Sofia Thelin, tel: 070-41 84 444 eller skicka din ansökan till arbete@arosbygg.se, senast 2019-07-15

Du kan även använda detta formulär

* är obligatoriska fält

Meddelande

Du kan bifoga ditt CV här. (doc, docx, Pdf - Max 1 Mb)

Ja*, jag accepterar Aros integritets- och cookiepolicy.

Läs Aros Integritetspolicy